Roche extinde gama de solutii IT pentru laboratoarele profesionale

Aplicatiile  „cobas IT middleware” permit crearea unui laborator complet automatizat

Roche imbunatateste gama sa de solutii IT pentru laboratoarele medicale profesionale si lanseaza aplicatiile „cobas IT middleware”, un software pentru managementul fluxului de lucru complet automatizat. Aplicatiile „cobas IT middleware” preiau coordonarea automata a proceselor din laboratorul de rutina, permitand managerilor de laborator sa conecteze cu usurinta mai multe sisteme de laborator si soft-uri la infrastructura IT. Mai mult decat un simplu motor al fluxului de lucru, aplicatia de „cobas IT middleware” este un pas inainte prin care Roche permite automatizarea completa a unui laborator de analize.


Functionand ca singura platforma de management a proceselor din laborator, aplicatia „cobas IT middleware” gestioneaza fluxul de lucru a unei probe de laborator de la faza pre-analitica la faza post-analitica, chiar si intre mai multe locatii. Acest lucru permite o flexibilitate totala privind planificarea si gestionarea laboratorului dintr-un singur punct de acces, asigurand in acelasi timp controlul procesarii probelor de la nivel local si de la distanta.


Premiat de Microsoft Elvetia cu premiul pentru inovatie tehnologica (Technology Innovation Award), soft-ul permite operatorilor de laborator autorizati sa gestioneze in timp real, cu usurinta, toate procesele de pe un browser web. In special laboratoarele cu mai multe locatii si cu volum mare de transfer beneficiaza de acces facil la informatiile tehnice necesare, chiar la momentul potrivit.


Datorita interfetei de utilizare orientata catre proces, aplicatia „cobas IT middleware” permite fiecarui membru al personalului un control personalizat si imediat, prin prioritizarea testelor, definirea esantionului de rutare, identificarea erorilor, validarea automata si rezolvarea problemelor de calitate inainte ca intreg  procesul sa fie afectat.