UROLOGIE

Performanță românească la Congresul American de Urologie


Un moment de referință al anului 2012 pentru clinica de urologie a spitalului clinic de urgență Sfântul Ioan București: participarea la Congresul American de Urologie (AUA Congress)

Congresul anual al Asociației Americane de Urologie (AUA) și-a menținut și în acest an, 2012, anvergura extraordinară. Este unul dintre cele mai mari congrese din lume, oferind date de excepție, unele cu caracter de noutate absolută în cercetare, în diagnostic și în terapia modernă. În acest an, 2012, Congresul American de Urologie a oferit, de asemenea, variate oportunităţi educaţionale, programul științific având o structură foarte diversificată: Plenary, Live Surgeries, Posters & Podiums, Video Sessions, Forums, IC/PG Courses, Hands-On Courses, Allied Healthcare Professionals, Research Programs, Residents, Lunch and Learn, Satellite Symposia, Industry Programs, Webcasts, IC/PG Course Webcast, Library.

De fapt, conform programului de pe site-ul AUA, în anul 2012 congresul AUA ”ajuns la cel de-al 107-lea an, reprezintă cea mai importantă reuniune a urologilor din întreaga lume, oferind acces la inovaţiile din cercetare, la noi ghiduri şi la ultimele progrese din medicina urologică. Anul acesta, oportunităţile educaţionale au inclus:

  • Peste 100 cursuri, inclusiv 24 de cursuri noi
  • O gamă de programe specializate în cercetare urologică
  • Peste 2,000 prezentări din medicina urologică
  • Şase ore suplimentare de Plenary programming
  • O zi de proceduri chirurgicale live, cu 7 intervenţii robotice şi BPH

Un program gratuit de jumătate de zi pentru personalul medical Allied Healthcare — Cele mai bune metode folosite în îngrijirea urologică pentru echipa medicală Allied

Varianta integrală in ediția tiparită.