Cryo Stem Health – partener Cryo-Save,lanseaza in Romania programul de stocare gratuita a celulelor stem recoltate la nastere din cordonul ombilical


Cryo Stem Health – partenerul roman al bancii Nr.1. de celule stem din Europa Cryo-Save,lanseaza in Romania programul gratuit “Cost-free Family Donation”.

Acest program international este creat special pentru a oferi familiilor din Romania ocazia de a depozita celulele stem din sangele si tesutul cordonului ombilical al nou-nascutului in mod gratuit, cu scopul de a trata in viitorul apropiat o ruda (frate/sora/mama/tata) ce este deja diagnosticata cu o boala ce poate fi tratata cu celule stem. Aceste afectiuni se gasesc pe lista oficiala internationala.

Pentru a corespunde criteriilor de admitere in acest program, membrul familiei trebuie sa fie deja diagnosticat cu o afectiune ce poate fi tratata in prezent cu celulele stem din sangele ombilical si sa fi contactat un medic oncolog/hematolog, care sa fie de acord cu recomandarea tratamentului cu celule stem.

Daca este eligibil, Cryo Stem Health si banca Cryo-Saveva pune la dispozitie kitul de recoltare, va asigura transportul probei, analizele obligatorii, va prelucra si stoca proba de sange si tesut din cordonul ombilical al nou-nascutului dumneavoastra,pana cand aceasta este utilizata, fara costuri pentru familie.Pentru a va inscrie in programul "Cost-free Family Donation", va rugam sa ne contactati cu minim 3 luni inainte de data probabila a nasterii:  

Tel: 0311.063.165    Fax: 0311.022.914           Mob: 0733.108.748           E-mail: ro@cryo-save.com

Cryo Stem Health sau Cryo-Save nu este responsabila pentru onorariile percepute de clinica sau spitalul asociat cu recoltarea probei de sange si tesut din cordonulombilical al nou-nascutului dumneavoastra.

Numarul de inscrieri lunare in program este limitat.

Pentru afectiunile aflate inca in faza de studiu clinic, puteti beneficia de optiuni de plata mai flexibile a serviciilor,diferite de cele din contractul standard (vezi studii clinice celule stem: http://clinicaltrials.gov, descarca contract Cryo-Save: www.cryo-save.com/ro/descarcati )