Roche Romania lanseaza site-ul www.pegasys.ro


Roche Romania a lansat astazi un nou site destinat profesionistilor din domeniul sanitar :www.pegasys.ro. Site-ul www.pegasys.ro contine informatii esentiale despre hepatita virala C, managementul terapiei si optiunile de tratament. Noul site isi propune sa devina principala resursa de informare online in domeniul hepatitelor virale.

 

Accesul pe site este rezervat exclusiv profesionistilor din domeniul sanitar, cu nume de utilizator si parola, pe baza unei inregistrari prealabile.

 

Prin intermediul acestui site, medicii au la dispozitie informatii detaliate despre hepatita virală C (diagnostic, screening, ghiduri de tratament, prognostic si personalizare a terapiei), precum si alte resurse – studii de caz, prezentari, filme si imagini.

Pe www.pegasys.ro pot fi regasite de asemenea ultimele informaţii legate de acest produs, precum si calendarul celor mai importante evenimente medicale din domeniul gastroenterologiei si bolilor infectioase, programate pentru anul 2012, la nivel national si international.

Site-ul ofera acces la o vasta lista de publicatii stiintifice, esenţiale despre hepatita C şi tratamentul acesteia, prin intermediul PubMed. La acestea se adauga informatii actualizate despre studiile clinice cu Pegasys aflate în desfăşurare şi despre studiile clinice încheiate.


Lansat in Romania in anul 2002, Pegasys este in prezent fundatia solida a terapiei hepatitei virale C, beneficiind de o vastă experienţă clinică. Pegasys a fost studiat de-a lungul timpului in 11 studii pivotale care au inclus peste 5710 pacienti din intreaga lume. Pentru informatii detaliate, va invitam sa accesati www.pegasys.ro.