Tomografii gratuite, decontate de CASMB în clinica Medsana Cotroceni


Bucureşti, 27 octombrie 2011 – Centrul Medical Medsana a semnat contractul cu Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucuresti pentru decontarea serviciilor medicale pentru investigatii medicale paraclinice - radiologie si imagistică medicală. Contractul acoperă servicii medicale corespunzătoare următoarelor specialităti: tomografie computerizată (CT) – GRATUIT, radiografie, ecografie si mamografie.

Astfel, orice pacient asigurat CASMB poate beneficia de investigatii medicale paraclinice la ele mai înalte standarde în clinica Medsana Cotroceni din strada Dr. Nanu Muscel, nr. 12, sector 5, Bucuresti cu bilet de trimitere de la medicul de familie (pentru radiologie, mamografie si ecografie) si de la medicul specialist (pentru tomografie), conform contractului cadru de decontare cu CASMB nr. P 0241/ 2011. Medicii mai sus mentionati trebuie să detină contract cu CASMB, iar biletul de trimitere are valabilitate 30 de zile din momentul emiterii lui de către medicul trimitător.


Despre Medsana
Deschizător de drumuri pe piaţă autohtonă de servicii medicale private, Medsana a fost primul centru medical care a introdus în România conceptul de clinică multidisciplinară, oferind încă de la înfiinţare, din 1996, servicii complete de diagnostic şi tratament. Reţeaua Medsana cuprinde în acest moment două centre medicale în Bucureşti: Primaverii şi Cotroceni, un centru medical multidisciplinar în Ploieşti şi două laboratoare de analize (în Bucureşti şi Ploiesti) acreditate ISO, echipate cu analizoare automate care oferă rezultate precise şi rapide. Medsana oferă consultanţă medicală în peste 30 de specialităţi, peste 450 de teste de laborator, majoritatea cu rezultat în aceeaşi zi, fiind printre puţinele centre medicale din România care efectuează o gamă amplă de teste genetice şi moleculare.

În cadrul campaniei de prevenţie Respect pentru viată, Centrul Medical Medsana a lansat mai multe pachete de servicii prin care se urmăreste preventia si depistarea precoce a unor afectiuni precum cancerul de sân şi de col (LadyCare şi LadyCare+), diabetul şi obezitatea (NutriCare), afectiunile cardiovasculare (CardioCare).

Ca o recunoaştere a standardului înalt de calitate atins în serviciile medicale private, Centrul Medical Medsana a primit de-a lungul timpului mai multe distinctii care se referă atât la nivelul de încredere a consumatorilor (Trusted Brand), cât şi la renumele şi imaginea clinicilor Medsana (Superbrands).