Arhiva | | Arhiva stiri
Liposelecţia VASER cu ultrasunete se poate efectua acum în premieră pentru România, la Clinica de Chirurgie ArcaLife!
Începând cu luna noiembrie, în premieră pentru România, la Clinica de Chirurgie ArcaLife se poate efectua liposelecţia VASER cu ultrasunete, cea mai avansată tehnică de remodelare corporală care oferă rezultate precise, cu recuperare rapidă şi cu disconfort minim. ArcaLife este primul centru medical din România care aduce tehnologia VASER pe piaţa românească a procedurilor de chirurgie estetică, prin intermediul HIGHTECH Medical Distribution S.R.L., compania locală care asigură comercializarea acestui echipament.
Astăzi, 28 octombrie 2011, a avut loc Conferinţa de presă „Lansarea tehnologiei VASER de Liposelecţie cu ultrasunete în premieră pentru România”.
Invitatul special al evenimentului, Dr. Grant Hamlet MB.ChB, Specialist şi Trainer în VASER Liposelection şi unul dintre cei doi medici din Marea Britanie specializaţi în operaţii cu VASER Hi-Definition, a subliniat rezultatele excelente pe care VASER Lipo le are asupra corpului, potrivit numeroaselor studii clinice realizate. Acestea au demonstrat că pacienţii care au ales liposelecţia VASER cu ultrasunete au pierdut de 7.5 ori mai puţin sânge decât cei operaţi prin metodele tradiţionale de lipoaspiraţie. De asemenea, s-a constatat că majoritatea pacienţilor operaţi prin această procedură şi-au putut relua activităţile cotidiene în câteva zile. Dr. Grant Hamlet a mai precizat că primele rezultate ale intervenţiei sunt vizibile imediat după operaţie, iar cele finale după o perioadă de 3-6 luni.
Liposelecţia VASER (Vibration Amplification of Sound Energy at Resonance) este o tehnică chirurgicală avansată de conturare a corpului care utilizează energia produsă de ultrasunete pentru a îndepărta selectiv grăsimea nedorită, celelalte ţesuturi rămânând intacte. Ceea ce deosebeşte VASER Lipo de alte proceduri de lipoaspiraţie, precum cea clasică sau cea asistată laser, este capacitatea tehnologiei VASER de a distinge între ţesutul adipos şi celelalte structuri (vase de sânge, nervi, ţesuturi de legătură). Datorită acestei inovaţii, liposelecţia VASER minimizează riscul apariţiei unor leziuni la nivelul celorlalte ţesuturi din proximitatea zonei tratate.
Tehnologia de liposelecţie VASER cu ultrasunete a primit în 2002 certificare FDA.
Principalele beneficii ale tehnologiei VASER sunt modul de îndepărtare a grăsimii şi tipurile de tratamente care se pot realiza. Liposelecţia VASER selectează ţesutul adipos fără a afecta şi alte ţesuturi şi îl emulsionează permiţând în final o îmbunătăţire rapidă a aspectului pielii din zona tratată. Spre deosebire de liposelecţia VASER, lipoaspiraţia asistată laser utilizează lumina laser pentru a distruge celulele adipoase, putând afecta însă şi alte ţesuturi importante din zonă. Liposelecţia VASER poate fi folosită cu rezultate avansate şi pentru lipoaspiraţia unor zone mici, şi a unora mari. Astfel, liposelecţia VASER îndepărtează cu maximă precizie grăsimea în exces din toate părţile corpului, atât din zone obişnuite (coapse, şolduri, abdomen, torace), cât şi din zone mai delicate ale corpului (braţe, bărbie, partea internă a coapselor, gât).
Pe lângă avantajele liposelecţiei VASER cu ultrasunete, persoanele care aleg această procedură pot beneficia şi de tehnologia PureGraft de la Cytori Therapeutics Inc.
PureGraft este o tehnologie revoluţionară, care optimizează procesul injectării de grăsime. Prin acest procedeu, grăsimea extrasă prin intermediul lipoaspiraţiei cu ultrasunete poate fi folosită după ce a fost curăţată de lipidele libere şi de celulele sanguine la reinjectarea în diferite zone ale corpului. Procedura PureGraft reduce la minimum riscul respingerii materialului injectat. Studiile Cytori au arătat că tehnologia VASER Lipo asigură o viabilitate a celulelor adipoase pentru procedurile de reinjectare în proporţie de 85%.
Prin combinarea celor două tehnologii, VASER Lipo şi PureGraft, Clinica de Chirurgie ArcaLife este primul centru medical din România care poate oferi cel mai bun filler natural din grăsime purificată.
Cytori Therapeutics Inc., compania care deţine tehnologia PureGraft, este lider la nivel mondial în furnizarea de produse din domeniul medicinii regenerative.
„Clinica de Chirurgie ArcaLife îşi propune să satisfacă nevoile pacienţilor prin intermediul unei aparaturi performante, alături de o echipă de medici profesionişti. Dat fiind faptul că pe piaţa românească de chirurgie estetică nu exista până în prezent tehnologia VASER, ne-am gândit să fim promotorii acestei tehnologii de ultimă oră în România. Liposelecţia VASER este o alternativă sigură, eficientă şi avansată de a elimina depozitele nedorite de grăsime, dând un contur ferm corpului. Suntem siguri că datorită avantajelor sale, tehnologia VASER va ajunge atât în topul preferinţelor femeilor, cât şi în cel al bărbaţilor în materie de intervenţii chirurgicale de remodelare a corpului”, a declarat Dr. Cristian Gabriel Niţă, Manager, Clinica de Chirurgie ArcaLife.
Înfiinţată la începutul anului 2011 sub sloganul „Cu noi simţi diferenţa!”, ArcaLife este o clinică de chirurgie cu supraspecializare în chirurgia estetică, centrată pe abordarea personalizată a pacienţilor, într-un mediu dotat cu aparatură şi tehnologie de ultimă generaţie.
O nouă soluție pentru prevenirea rezistenței la tratament în cancerul pulmonar cu mutație EGFR
Un tip de eozinofile ar putea avea un rol protector în astmul bronșic
Depresia scade aderența la tratamentul pentru BPOC
Terapie genică țintită care ar putea îmbunătăți tratamentul emfizemului
Acetaminofenul poate fi tolerat de copiii cu astm persistent și formă ușoară a bolii
Studiu: riscul cardio-vascular este mai mare la astmaticii la care boala debutează după vârsta de 18 ani
CHMP recomandă aprobarea UE pentru Avastin de la Roche în asociere cu Tarceva pentru pacienții cu un anumit tip de cancer pulmonar avansat
Cluj Innovation Days 2016: Spre epoca digitală în medicină și administrație
Giotrif® / Gilotrif® (afatinib), deținut de Boehringer Ingelheim, a demonstrat superioritate față de Iressa® (gefitinib) în reducerea riscului de progres al afecțiunii și a eșuării tratamentului primar al pacienților cu cancer pulmonar cu alt tip de celule decât cele mici cu mutații EGFR pozitive
„PROBLEMATICA DIABETULUI ÎN ROMÂNIA”
Eficacitatea evolocumabului la pacienții cu diabet zaharat de tip 2
Efectul anticorpilor monoclonali anti PCSK9 asupra nivelului proteinei C-reactive de înaltă sensibilitate
PCSK9 determină modificarea profilului lipidic și dezvoltarea aterosclerozei prin mecanisme mediate de apoE și de LDLR
Siguranța și eficacitatea LY3015014, anticorp monoclonal al proprotein convertazei subtilizină/kexină tip 9
Supravieţuirea generală pentru pacienţii cu cancer pulmonar fără celule mici rezecat, îmbunătăţită de radioterapia post-operatorie
Dacomitinib ca tratament de prima linie la pacienţii cu cancer pulmonar fără celule mici, cu forme clinice sau selectate molecular: studiu de fază II multicentric deschis
Inhibiţia MEK în cancerul pulmonar fără celule mici
Vargatef® (nintedanib) a fost aprobat în Uniunea Europeană pentru pacienţii care suferă de cancer pulmonar cu adenocarcinom avansat după administrarea chimioterapiei de primă-linie
Relația dintre expresia genică, recurența cancerului colorectal și susceptibilitatea la chimioterapie
Impactul screening-ului pentru cancerul colorectal asupra stadiului în care este diagnosticată afecțiunea
Analiza economică a panitumumabului comparativ cu cetuximab la pacienții cu cancer colorectal metastatic
Diferențe genetice între tumorile colorectale la pacienții tineri și vârstnici
Genă supresoare tumorală promovează anumite tipuri de cancer colorectal
Panitumumab, aprobat de Comisia Europeană în terapia de primă linie a cancerului colorectal metastatic
Testarea KRAS și utilizarea de panitumumab la pacienții europeni cu cancer colorectal
Test de sânge util pentru selectarea pacienților cu cancer de colon care necesită chimioterapie intensivă
Roche primește aprobarea FDA pentru testul de detectare a mutațiilor KRAS
Ramucirumab, aprobat pentru pacienții cu cancer colorectal avansat