Glenmark Pharmaceuticals Ltd, dublu premiată la SCRIP Awards 2011


Glenmark Pharmaceuticals Ltd a primit două recunoașteri internaționale pentru: ”cea mai bună companie de pe piețele în curs de dezvoltare” și ”compania cu cele mai multe molecule în curs de dezvoltare” pe anul 2011, la cea de-a șaptea gală a premiilor SCRIP.

Glenmark Romania

Glenmark Pharmaceuticals Ltd activează pe piața din România din anul 2008, filiala din țara noastră deținând un loc fruntaș în Europa Centrală și de Est în ceea ce privește dinamica afacerilor companiei indiene. Celelalte țări cheie din regiune, în care este prezentă compania, sunt: Polonia, Cehia și Slovacia.


”Premiile obținute reprezinta o recunoaștere a eforturilor companiei depuse în scopul dezvoltării și menținerii la standarde ridicate a calității serviciilor noastre. Dealtfel, este al doilea an în care compania Glenmark este recunoscută drept <<cea mai bună companie de pe piețele în curs de dezvoltare>>. În România, compania a cunoscut o dezvoltare constantă, având ca strategie oferirea de noi terapii la prețuri accesibile, prin raportarea constantă la nevoile actuale ale pacienților români. Până în aprilie 2012, Glenmark va lansa 6 produse în ariile terapeutice: sistem nervos central, sistem respirator, cardiologie și, în premieră, pe oncologie.” a declarat Mariana Wencz, Director General Glenmark Pharmaceuticals România.


Pentru ceremonia de decernare a premiilor SCRIP 2011, Glenmark a fost singura companie din întreaga lume care a primit patru nominalizări. Pe lângă cele menționate deja, compania a fost nominalizată și pentru: „Directorul Executiv al anului – Glenn Saldanha” şi „Afacerea autorizată a anului – GBR 500”.


Premiile SCRIP se numără printre cele mai prestigioase premii în sectorul biotehnologic şi farmaceutic şi au fost create pentru a recunoaşte excelenţa şi rezultatele din cadrul acestei industrii. Ceremonia de decernare a premiilor SCRIP 2011 a fost găzduită de Informa Healthcare – unul dintre trusturile internaţionale de top din domeniul medicinei şi ştiinţei. Pentru mai multe informaţii puteţi vizita: www.scripawards.com


 


Glenmark Pharmaceuticals Ltd (GPL) este o companie farmaceutică de renume pe piața indiană, fondată în 1977. Compania este bazată pe cercetare și descoperirea noilor molecule, atât NCE (noi entități chimice) cât și NBE (noi entități biologice).
Glenmark Pharmaceuticals Ltd activează pe piețele cu branduri generice aferente economiilor în curs de dezvoltare. GPL, împreună cu subsidiara sa, deține 12 facilități de fabricare în 4 țări și 5 centre în sectorul R&D. În prezent, compania are 13 molecule noi în dezvoltare, 6 aflându-se în teste clinice.