ANIVERSARE MEDSANA

Centrul Medical Medsana oferă în lunile iulie si august 15% reducere la analizele medicale


Luna aceasta, Centrul Medical Medsana împlineste 15 ani de activitate. În semn de multumire pentru încrederea acordată în cei 15 ani, Medsana oferă în lunile iulie si august 15% reducere la serviciile de laborator tuturor clientilor persoane fizice.

Astfel, aproximativ 450 de analize din domeniul biochimiei, endocrinologiei, electrolitilor, hematologiei, imunologiei, electroforezei, markerilor tumorali, bacteriologiei, biologiei moleculare si anatomiei patologice vor costa cu 15% mai putin pe timpul verii. Medsana îsi încurajează astfel clientii să adopte un comportament preventiv legat de starea lor de sănătate. “Vara ne facem de obicei mai mult timp pentru noi, ne luăm concediu si plecăm în vacantă sau pur si simplu ne odihnim. Oferta de vară Medsana vine să încurajeze clientii să profite de această perioadă a anului nu numai pentru a se odihni, ci si pentru a se ocupa mai mult de sănătatea lor. Preventia înseamnă respect pentru viată si de aceea vrem să facem aceste servicii cât mai accesibile. ” a declarat Vassilis Chaniotis, Director General Centrul Medical Medsana.

În cadrul laboratoarelor Medsana, echipa medicală utilizează tehnologii de ultimă generatie, oferind astfel pacientilor sigurantă si încredere prin acuratetea rezultatelor si rapiditatea eliberării acestora. “Echipa medicală a Centrului Medical Medsana, a încurajat întotdeauna comportamentul profilactic în rândul pacientilor. Un set complet de analize realizate periodic le oferă acestora indicii importante despre starea de sănătate si despre riscurile la care sunt supusi. Combinând tehnologia modernă cu o echipă medicală de exceptie, laboratorul nostru demonstrează excelenta în domeniul paraclinic. Acest lucru este deosebit de important pentru pacient deoarece un rezultat corect al unei analize de laborator va determina un diagnostic corect si un tratament adecvat.“ a declarat Olga Baltac, Director laborator Centrul Medical Medsana. Reducerea de 15% va fi aplicată tuturor analizelor de laborator, cu exceptia testărilor genetice.

Reducerea nu se poate cumula cu alte reduceri si promotii existente în clinicile Medsana. Pentru mai multe informatii, regulamentul campaniei este disponibil pe www.medsana.ro