CBC 12- UN PRODUS SPECIAL PENTRU VIITORII PARINTI


Cord Blood Center- prima banca de celule stem din Romania a lansat un produs special-CBC 12, destinat viitorilor parinti. Astfel, in perioada 31 octombrie‐6 noiembrie-în limita kit‐urilor disponibile-exista posibilitatea achitarii in 12 rate a serviciului de recoltare.


Reteta este cat se poate de simpla:


  • fără bancă
  • fără credit
  • fără dobândă

Suma de achitat va fi de:


  • 272.5 RON/lună x 12 luni = 3270 RON pentru pachetul CLASSIC
  • 310 RON/lună x 12 luni = 3720 RON  pentru pachetul GOLD

„Pentru a beneficia de aceasta promotie unica, cei interesati trebuie sa vina in perioada 31 octombrie-6 noiembrie la sediile noastre din Cluj,  Bucuresti si Timisoara sau sa ne viziteze  la Baby Boom Show in perioada 3-6 noiembrie ori  pur si simplu sa solicite un set de contracte pe e-mail sunand la 0264-444.442. De precizat ca, este o oferta limitata: respectiv se desfasoara pe perioada a 7 zile si doar in limita kit-urilor disponibile”, a declarat dr Tudor Panu, directorul Cord Blood Center Romania.

Campanie umanitara: De sărbători împărţim bucurii!

Surprizele oferite de Cord Blood Center Romania nu se opresc aici. Cu prilejul Sarbatorilor de iarna va fi demarata, incepand de joi, 3 noiembrie 2011, o campanie umanitara: „De sărbători împărţim bucurii!”. „Este vorba despre o campanie menită să aducă zâmbete pe fetele copiilor care suferă de cancer din centrele de onco-pediatrie din ţară. Mecanismul campaniei este urmatorul: intre 3 noiembrie şi 11 decembrie toti cei care vor sa  participe la aceasta campanie umanitara sunt invitati sa doneze  un joc, o jucărie sau o carte (în stare bună), la oricare din centrele de colectare şi ajută-i să uite de durere”, a mai adaugat dr Tudor Panu.

Donaţiile  pentru campanie se pot face la sediile Cord Blood Center (Cluj-Napoca, Bucureşti, Timişoara), la standurile Cord Blood Center din cadrul târgurilor Baby Boom şi Baby Expo Bucureşti sau la oricare din magazinele Chicco din ţară. Jucariile vor ajunge la toti copii din centrele de onco-pediatrie din ţară arondate Fundatiilor „Speranta pentru tine” si „Little People”.

Intra si tu in campanile si ajuta un copil sa uite de durerere!