Donna Medical Center - o clinică dedicată femeilor


Controlează-te! Fii sigură că eşti bine!


Donna Medical Center, o clinică medicală dedicată sănătăţii femeilor, îşi deschide astăzi porţile în Bucureşti pentru diagnosticul cancerului mamar, dar şi al altor afecţiuni mamare, ginecologice sau endocrinologice.


Dr Elena Claudia Teodorescu

Centrul oferă o soluţie integrată de servicii de sănătate: de ladepistare precoce, diagnostic, analize de laborator, până la urmarire post-terapeutică şi şedinţe de consiliere psihologică. Acestea, alături de expertiza medicilor şi aparatura de ultimă generaţie, oferă posibilitatea evaluării rapide a afecţiunilor maligne şi benigne mamare, ginecologice şi endocrinologice într-un singur loc.

Centrul cuprinde 7 cabinete si oferă următoarele servicii medicale: 

consultaţii de specialitate(ginecologie, endocrinologie, oncologie, chirurgie, medicină internă, homeopatie, psihologie); 

explorări imagistice (ecografie, sonoelastografie, mamografie); 

analize de laborator;

- puncţii mamare.


Pentru mai multe informaţii puteţi sa accesaţi site-ul Donna Medical Center: www.donna-medicalcenter.ro

Donna Medical Center este localizat în clădirea ILION din Str. Traian nr. 234, et.1, sect. 2, Bucureşti şi funcţionează de luni până vineri, între orele 9.00 – 20.00.

Consultaţiile se fac pe bază de programare online (www.donna-medicalcenter.ro) sau la tel. 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.

 „Echipamentele existente aici, de ultimă generaţie, ne permit efectuarea unor investigaţii complexe pentru diagnosticul afecţiunilor mamare şi pentru depistarea precoce a cancerului mamar: mamografie, ecografie mamară, sonoelastografie, puncţii mamare.” spune dr. Elena Claudia Teodorescu, manager Donna Medical Center.

Donna Medical Center are în dotare un ecograf de ultimă generaţie, cu cea mai nouă şi performantă tehnică de sonoelastografie pentru părţi moi (sâni, tiroidă) din ţară. Sonoelastografia este utilizată pentru diferenţierea tumorilor benigne de cele maligne (mamare şi tiroidiene).

Cifre

  • Cancerul mamar este cel mai frecvent cancer la femei în Europa (26% din toate cancerele) şi este cancerul cu cea mai mare mortalitate la femei pe tot globul.
  • În 2008, au fost 450 322 cazuri de cancer mamar în Europa.
  • Se estimează că o femeie din nouă va fi afectată de cancer mamar de-a lungul vieţii. 
  • În 2008, cancerul mamar a determinat 458 503 decese în lume.
  • Introducerea mamografiei ca metodă de screening pentru cancerul mamar a redus mortalitatea prin cancer mamar cu 30%.
  • Cancerul de col uterin este al doilea ca frecvenţă la femei.

Campanie de reduceri de 50% în luna octombrie

Luna octombrie este luna luptei împotriva cancerului de sân. De aceea Donna Medical Center anunţă o campanie de educare a femeilor cu privire la cancerul mamar şi reduceri de 50% pentru ecografii mamare şi examinări clinice ale sânilor. Programările se fac pentru toate zilele de miercuri din luna octombrie, la numerele de telefon: 021-2523232, 021-2523233, 0374080008.



Persoana de contact:

Carmen Tudor – PR Executive DECI SE POATE

tel. 0729 981 917


mail: carmen@decisepoate.ro